Εταιρεία

Για επαγγελματίες

Για επαγγελματίες

Η Kayak είναι μία ελληνική εταιρία παραγωγής παγωτού, Greek Frozen Yogurt και γλυκών. Δημιουργήθηκε το 1993 από τον κο Γιώργο Σταυρίδη και την οικογένειά του. Είναι πιστοποιημένη με ISO and HACCP. Η Kayak είναι η 1η ελληνική εταιρία που δημιούργησε πιστοποιημένο βιολογικό παγωτό αλλά και το πρώτο παγωτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης αντικαθιστώντας τη με φυσική γλυκαντική.

Το 2009 η Kayak μετέφερε την έδρα της σε νέες εγκαταστάσεις στο Κορωπί καλύπτοντας 2.700 τμ. Η εταιρία απασχολεί 45 υπαλλήλους, άρτια καταρτισμένους με πάθος για δημιουργία και εξέλιξη. Τα προϊόντα της Kayak παρασκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί, ένα έργο επένδυσης ύψους 3.200.000€, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2009. Παράγουμε πάνω από 700 τόνους προϊόν ανά έτος.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα και είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 9001 και ISO 22000. Γίνονται καθημερινοί έλεγχοι, τόσο στις πρώτες ύλες, όσο και στο τελικό προϊόν.

Η εταιρεία Kayak διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, τις ευέλικτες μεθόδους παραγωγής που εφαρμόζει καθώς επίσης για την παραγωγή παγωτών σύμφωνα με τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς παγωτού. Η ευελιξία της παραγωγής βοήθησε την εταιρεία να κάνει ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας γεύσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες γευστικές απαιτήσεις των πελατών της (customized).

Έτσι, σε συνδυασμό με το σύγχρονο εξοπλισμό η εταιρεία Kayak είναι η μοναδική στην ελληνική αγορά που παρέχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα παρασκευής γεύσεων σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και με συστατικά της προτίμησής τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι γεύσεις sorbet γλυκάνισο, champagne, μπύρας, ντομάτας κ.α.

Αυτά είναι τα συστατικά επιτυχίας που έχουν αναγνωριστεί από τα καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχεία και cafe της Αθήνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από το: info@kayak.gr

Δείτε την εταιρική μας παρουσίαση εδώ

Καταστήματα Kayak Boutique

Από το The Mall Athens ως τη Μύκονο, δείτε όλα τα καταστήματά μας.

Σημεία Πώλησης Kayak

Αναζητήστε την περιοχή που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα παγωτό Kayak.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις της Kayak στην Ελλάδα και το εξωτερικό!