Μηλόπιτα
Στα τέλη του 14ου αιώνα γλυκές και αλμυρές πίτες είχαν ξεκινήσει να αποκτούν μεγάλη σημασία για την Βρετανική κουζίνα και κάπως έτσι δεν άργησε το μήλο να συνδυαστεί με τις λαχταριστές ζύμες.
Στη συνέχεια η συνταγή ταξίδεψε στη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία. Στα Kayak η σπιτική μηλόπιτα, έχει βάση γλυκιάς ζύμης, είναι γεμισμένη με ψιλοκομμένο φρέσκο μήλοκαι ολοκληρώνεται με λεπτές ροδέλες φρέσκου μήλου. Στην κορυφή πασπαλίζεται μυρωδάτη κανέλα.
Αγοράστε το εδώ!