Ακόμη μια βράβευση για την Kayak στα Great Taste Awards 2022!

Η Γεύση Λουκούμι Τριαντάφυλλο βραβεύτηκε με 1 αστέρι στο διεθνή διαγωνισμό Great Taste
cover

Η ελληνική εταιρεία Kayak, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του παγωτού από το 1993, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για την ποιότητα που διαθέτει στις κλασσικές γεύσεις παγωτού, αλλά και για την καινοτομία των gourmet γεύσεων που διακρίνονται και υπερέχουν σε κάθε γαστρονομική τάση! Όλες αυτές οι αξίες των ελληνικών παγωτών Kayak επιβραβεύτηκαν για ακόμη μία φορά στα Great Taste Awards 2022.

 

 

Μέσα από μία γευστική διαδικασία “blind tasting”, διακεκριμένοι Chef, επιλεγμένοι μάγειρες, αγοραστές, λιανοπωλητές, εστιάτορες κριτικοί τροφίμων και συγγραφείς έκαναν «τυφλή δοκιμή» και ξεχώρισαν την εκλεκτή γεύση Λουκούμι Τριαντάφυλλο, χαρίζοντας της 1 αστέρι.

 

Το Λουκούμι Τριαντάφυλλο, είναι μία άκρως δροσερή και ελληνική γεύση παγωτού, με λεπτεπίλεπτη αίσθηση και φίνο άρωμα από τριαντάφυλλο.Οι expert της Κριτικής Επιτροπής ξεχώρισαν το ελληνικό παγωτό Kayak ανάμεσα σε δεκάδες άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας και του χάρισαν ομόφωνα για 13η φορά ένα Great Taste βραβείο εμπλουτίζοντας τη γκάμα με τις βραβευμένες γεύσεις της ελληνικής εταιρείας παγωτού Kayak.

 

 

KAYAK
Το Kayak είναι ένα βραβευμένο ελληνικό brand παγωτού που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και αριστεία σε κάθε επίπεδο με μοναδικές γεύσεις. Η φιλοσοφία των παγωτών Kayak είναι η συνεχής αναζήτηση της τέλειας συνταγής μέσα από την μίξη των καλύτερων φρέσκων συστατικών, «πειράζοντας» τις παραδοσιακές συνταγές, ακολουθώντας τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής και μέσα από καινοτόμες μεθόδους παραγωγής με αποτέλεσμα μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.
Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα, αληθινούς ξηρούς καρπούς και τις καλύτερες σοκολάτες.

 

kayak.gr | Instagram @kayak.gr | Facebook @kayakicecream