Πλάκα

Γεύσεις, αρώματα και υφές προσφέρουν σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο τις μοναδικές δημιουργίες παγωτών με την υπογραφή της Κayak. 

Kayak-Πλάκας
Αντιπροσωπεύοντας τη μοντέρνα εκδοχή της ελληνικής παράδοσης τόσο στις εμπνευσμένες γεύσεις τους όσο και στο δυναμικό και minimal ύφος της εταιρίας, τα Kayak δημιούργησαν ένα μοναδικό χώρο στην Πλάκα απέναντι από το Ναό του Λυσικράτη, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική του καταστήματος με την γνήσια ελληνικότητα του νέου χώρου.

Τα φυσικά υλικά αναδεικνύουν τη νέα Boutique Kayak ως ένα κατάστημα κόσμημα της haute gastronomie, σεβόμενο απόλυτα την πολιτιστική κληρονομιά του σημείου.

Γεύσεις, αρώματα και υφές προσφέρουν σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο τις μοναδικές δημιουργίες παγωτών με την υπογραφή της Κayak. Ανακαλύψτε γεύσεις ελληνικές με ανατροπή, απολαυστικά waffles, wafflecones, wafflebites, λαχταριστές κρέπες με μοναδικές γεύσεις παγωτoύ και toppingbar με όλες τα είδη σοκολάτας, φρούτων και ξηρών καρπών. Γλυκά σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, towers, σουφλέ, μωσαϊκό, carrotcakes, muffins, brownies, healthy and proteinbars.

Βύρωνος 1, Αθήνα +30 210 3223840

Καταστήματα Kayak Boutique

Από το The Mall Athens ως τη Μύκονο, δείτε όλα τα καταστήματά μας.

Σημεία Πώλησης Kayak

Αναζητήστε την περιοχή που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα παγωτό Kayak.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις της Kayak στην Ελλάδα και το εξωτερικό!