Καπνικαρέας

Και όμως η γεύση ανθίζει… στο νέο κατάστημα παγωτού Kayak!

Στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της Αθήνας «άνθισε» το νέο kayak boutique concept store. Το 2ο μέσα στο 2021, μετά το Golden Hall και το 14ο της αλυσίδας, που τα τελευταία χρόνια διπλασίασε το αριθμό των καταστημάτων της ενάντια στις δυσκολίες που βιώνουμε. Στο κέντρο της Αθήνας, στη γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος απόλαυσης. Mέσα σε μία στοά μοναδικής αρχιτεκτονικής, με δυνατότητα πρόσβασης από δύο εισόδους, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επεξεργαστεί την επιλογή του με κάθε λεπτομέρεια. Αμέτρητες γεύσεις, αρώματα, χρώματα και άπειρες επιλογές γαστρονομικού ενδιαφέροντος θα «αναγκάσουν» τον περαστικό σε στάση.

 

Το Kayak στην Καπνικαρέα είναι ο απόλυτος προορισμός παγωτού στο κέντρο της Αθήνας σε ένα χώρο διακοσμημένο με βουκαμβίλιες και λουλούδια ενώ ταυτόχρονα πλημμυρίζει από αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Εκεί θα δεις το παγωτό να φτιάχνεται μπροστά σου, να σε περικυκλώνει κυριολεκτικά με όλες του τις μορφές, υφές και γεύσεις, ώστε να δημιουργήσεις την απόλυτη umami εμπειρία. Το Κayak υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία παγωτού εφόσον ο καταναλωτής θα έχει την μοναδική ευκαιρία να απολαύσει το παγωτό του τη στιγμή που παράγεται. Το ειδικό freezer το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη γωνία του καταστήματος δημιουργεί καθημερινά κάποιες από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς γεύσεις kayak. Μετά από αυτό η εμπειρία της λέξης παγωτό δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

 

Όλα τα παγωτά Κayak παράγονται στην Ελλάδα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, πραγματικά φρούτα και αληθινούς ξηρούς καρπούς, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και με την χαμηλότερη διόγκωση της αγοράς. Το Kayak έγινε γνωστό για τις ιδιαίτερες και βραβευμένες γεύσεις του, όπως την περίφημη Βανίλια Μαδαγασκάρης, τη σοκολάτα Βελγίου με choco chips, τη βραβευμένη με 3 αστέρια Grand Cru chocolate, τη μαστίχα ροζ πιπέρι, το lemongrass, τη μέντα με choco chips, το σορμπέ cassis, το σορμπέ από σοκολάτα Valrhona και πολλές άλλες. Η λίστα των 80 και πλέον γεύσεων δεν τελειώνει ποτέ.

 

Το Κayak στην Καπνικαρέα ήρθε για να αλλάξει τον προορισμό του παγωτού στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

Μητροπόλεως 66-68 & Καπνικαρέας 5, Αθήνα

2103231087

 

Καταστήματα Kayak Boutique

Από το The Mall Athens ως τη Μύκονο, δείτε όλα τα καταστήματά μας.

Σημεία Πώλησης Kayak

Αναζητήστε την περιοχή που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα παγωτό Kayak.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις της Kayak στην Ελλάδα και το εξωτερικό!